En sugekop er ikke bare en sugekop

En sugekop er ikke bare en sugekop ... en sætning som jeg har sagt mange gange igennem de 21 år jeg har arbejdet med håndtering.

Piab sugekopper

Der er så mange forskellige faktorer som spiller ind når du skal vælge den rigtige sugekop til en given opgave. Jeg vil her prøve at oplyse lidt om forskellen på nogle af dem.

Størrelsen

Størrelsen på en sugekop hænger sammen med løftekraften, det er KUN areal og vakuum niveau – som bestemmer hvor meget og hvordan du kan løfte.

Formen

Formen på sugekopper vælges ud fra hvad – og hvordan du skal håndtere et emne.
(kontakt mig gerne på telefon 44 83 08 10 inden I starter op).

Materialet

Generelt findes sugekopper i 4-5 forskellige materialer, derud over kan de forskellige materialer fås i mange forskellige hårdheder og tykkelser – således at det opleves som om der er mange flere valgmuligheder.

Valg af materiale bestemmes af opgaven som skal løses og de ydre faktorer som miljø, temperatur,
vådt/tørt emne osv.

Slitage

For at minimere slitagen af sugekoppen, er det meget vigtigt at man vælger den rigtige sugekop i det rigtige materiale og den rigtige udformning. Man kan sige at opgaven bestemmer valg af sugekop.

Certifikater

Der findes et utal af certifikater som lever op til næsten alle de krav som I kan få fra jeres kunder, kontakt mig på telefon 44 83 08 10 hvis du har spørgsmål eller speciale ønsker – så vil jeg gøre alt for at hjælpe dig på rette vej.

Leverings sikkerhed

Piabs sugekopper er udviklet igennem de sidste ca. 50 år og de fleste ældre modeller findes også stadig. Sugekopper kan leveres fra dag til dag – enten fra vores lokale lager på Sjælland, eller fra vores fælles nordiske lager. Kasser, poser, sække, opsamling af elektroniske komponenter, håndtering af fødevarer eller palletering … faktisk er der ikke mange ting, som vi ikke kan håndtere og automatisere med markedets bredeste udvalg af pålidelige kvalitetssugekopper fra Piab.

Jeg vil gerne uforpligtende inspirere dig med succeshistorier, kundecases og fakta om, hvordan du kan effektivisere din produktion – og samtidigt spare på udgifterne allerede fra dag ét.

Jeg kan hjælpe dig med at løfte din produktion

Klaus A. Rasmussen

Produktchef, Bondy Håndtering

Piab sugekopper

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook