Sugekopper

Sugekopper til pakkemaskiner og produktion.

Sugekopper til pakkemaskiner og produktion.

Markedets bredeste udvalg af sugekopper fra eget lager

Stærke og fleksible sugekopper til robotter i fødevareindustrien, til pakkemaskiner og produktion m.m.

Bondy er lagerførende med sugekopper til løft af pladematerialer, kasser, poseåbning, opsamling af elektroniske komponenter, håndtering af fødevarer eller palletering. Med andre ord – vi har sugekopper til alle formål og til alle industrier.

Piab MX Sugekopper

Piab MX Sugekopper

Piab MX er en serie af multifunktionelle sugerkopper med uovertruffen holdekraft. MX sugerkopperne er udviklet til at kunne håndterer mange forskellige emner og overflader. Download kataloget herunder, og se hvorfor Piab MX med god grund kaldes ‘The #1 Item picker’.

Sugekopper

Piab standard sugekopper

Bondy er lagerførende med et bredt og alsidigt udvalg af sugekopper i alle dimensioner og udformninger, som kan håndtere alle typer materialer som f.eks. pap, glas, plader og poser – med lige, buede, glatte og ru overflader.

Fødevaregodkendte sugekopper

Piab sugekopper til fødevareindustrien

Sugekopper som er godkendt til håndtering i fødevareindustrien. Vores sugekopper er detekterbare og godkendt i henhold til FDA og EC1935 (EU). Vores sugekopper til håndtering af fødevarer er produceret i slidstærkt silikone materiale.

Sugekopper til olierede metaloverflader

Piab sugekopper til olierede metaloverflader

Speciel designede friktions sugekopper til olierede overflader på f.eks. tynde metalplader. Sugekoppernes stærke greb kan modstå høje forskydningskræfter på olierede emner, typisk 2-4 gange mere end konventionelle sugekopper.

Piab rektangulære sugekopper

Piab RBL rektangulære sugekopper

Piabs RBL rektangulære sugekopper gør det nemt at monterer dem tæt op af hinanden, og derved opnå større løftekapacitet end ved brug af runde sugekopper på samme areal – velegnet til blandt andet pakkehåndtering og fuldlags palletering.

Få større afkast på din maskine med de rigtige sugekopper

Hos Bondy ved vi, at forskellige applikationer har forskellige krav. Det kan være i forhold til dimensionering, behov for behandling af fødevarer, budget eller lignende. Derfor tilbyder vi markedets bredeste udvalg af sugekopper, der dækker stort set alle behov, f.eks.:

  • Kraftige og slidstærke sugekopper, der ikke smitter af
  • Integreret filter i sugekopper
  • Fødevaregodkendte sugekopper (til fødevarer, slik, mv.)
  • Sugekopper med cellegummi
  • Modulære sugekopper, hvor du selv bestemmer udformning og gevind
  • Sugekopper fra Ø 2 mm til ø 300 mm
  • Aflange sugekopper
  • Stort udvalg af tilbehør til sugekopper
  • Hurtig levering fra eget lager i Smørum
  • Rådgivning og gratis vakuumtest