Bæredygtig industri

Hos Bondy er vi i gang med at finde ud af hvordan vi kan drive en mere bæredygtig virksomhed. Vi har startet med små skridt, ved blandt andet at finde ud af hvilke af FN’s verdensmål som vi kan arbejde med og finde ud af hvilke aktiviteter der skal indarbejdes for at opnå vores mål bedst.

Mål for bæredygtig udvikling

Som en del af Addtech koncernen, der er medlem af UN Global Compact, støtter Bondy op om FN’s verdensmål. Selvom vi er en del af en større koncern, har vi selv ansvar og frihed til at forfølge vore egne processer og mål i forbindelse med vores arbejde hen imod en mere bæredygtig forretning. Vi har valgt at primært fokusere på de verdensmål, hvor vi mener at vi kan have mest signifikant indvirkning på:

  • Mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst
  • Mål 9: Industri, innovation og infrastruktur
  • Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion
  • Mål 13: Klimaindsats

Vi hjælper vores kunder med at finde innovative, og hvor muligt, bæredygtige løsninger og fremmer derved Mål 9 ved at hjælpe danske industrivirksomheder til at opnå succes og hjælpe med at styrke den danske industri som helhed.

Mål 8 og Mål 12 er tæt forbundet med vores forretningsvision og engagement i at være med til at udvikle et bæredygtigt samfund – både lokalt og globalt. Vi bestræber os for gode arbejdsforhold og ansvarlig produktion i vores forsyningskæde. Dette er kun muligt på grund af vores gode samarbejde med vores leverandører, som blandt andet skal underskrive vores Code of Conduct og udføre vores Supplier Assessments.

Vi sætter mest spor på klimaet gennem vores transport, som både er internt kørsel og fragt af varer – til og fra Bondy. Ved at begynde at sætte nogle mål for at reducere vores CO2 udledning, kan vi have en mere positiv indvirkning på Mål 13.

Se mere om Bondy