4 grunde til at produktionen gik i spåner på jysk fabrik

Skinneføringer
  1. Spåner i føringsvognene indikerede at kunden ikke havde den rigtige tætningskombination på.
  2. Afrundede kanter ved kuglebanerne på skinnerne i sammenslibningen indikerede, at skinneføringerne ikke har været præcist og korrekt justeret i forhold til hinanden.
  3. Store ophobninger af fedt rundt om føringsvognene, indikerer kraftig oversmøring.
  4. Tydelig ‘flaking’ i skinneføringernes kuglebaner opstået grundet ovenstående.

Hos Bondy A/S har vi gennem årtier hjulpet danske virksomheder med sparring, salg, opsætning og hjælp til valg af de rigtige skinneføringer og føringsvogne til lineære bevægelser. Men vi ved lige så godt som vores kunder – at skinneføringer og føringsvogne i sig selv, ikke løser opgaverne når de pakkes ud af emballagen.

Vi hjælper dig med at klarlægge fordele og ulemper ved de forskellige producenters skinneføringer til den aktuelle opgave, ikke blot nu og her – men også den langsigtede. Det er f.eks. fremtidige leveringstider fra producenten ved udvidelse af produktionslinje eller udskiftning af sliddele, forenelighed og kompatibilitet med andre applikationer ved produktionslinjen, samt kvalitet, pålidelighed og levetid m.m.

Vi havde to af vores specialister i lineærteknik ude hos kunden og demontere de nedslidte skinneføringer, og efterfølgende montere nye skinneføringer og føringsvogne, samt afholdelse af workshop med tips, tricks og sparring i forbindelse med præcis justering af sammenslebne skinneføringer.

Arbejdsdagen hos kunden sluttede med succesfuld test, og en produktionslinje hos kunden der nu igen kører på skinner – med minimeret produktionsstop, mindre vedligeholdelse og længere levetid på komponenterne.

= mere produktion, mindre vedligehold og mere fortjeneste for vores kunde …

Kontakt mig gerne hvis du også ønsker at få mere fortjeneste ud af din produktionslinje:

Flemming Hansen

Produktchef Lineærteknik

Telefon: (+45) 44 83 08 01
E-mail: fha@bondy.dk

Skinneføringer og føringsvogne

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook