Bondy A/S

75 år som sparringspartner for den danske industri.

Bondy AS

Danmarks stærkeste sparringspartner i industrien

Vi ved hos Bondy at teknik og komponenter ikke kan gøre det alene. Men kombinerer du de to ting med årtiers viden og erfaring, så er resultatet driftsikker, rentabel og optimal produktion for vores kunder.

Hos Bondy er vores tilgang, at vi vil inspirere og udfordre vores kunder. Det gør vi med hjælp fra vores inspirationshjul, gennem personlige møder med vores kunder og samarbejdspartnere og ved at holde os opdateret på, hvad der foregår i industrien. Det gælder både i Danmark og i resten af verden.

Vi vil inspirere og udfordre dig, så vi får klarlagt alle succeskriterier, kendte som ukendte – og i sidste ende undgå faldgruber, tidsspild og produktionsstop. Det er blandt andet dét, vi mener med kort vej til succes!

Vores mission

”Vi vil drive et godt og sundt selskab, som hjælper vores kunder til at opnå Succes”

Vi hjælper ved at arbejde værdibaseret og ud fra ”Sand hjælpekunst”.

Vi søger sammen at forstå kundens nuværende situation, deres fremtidige mål, samt at klarlægge værdien af, at opnå disse mål.

Vi har fokus på kreativ sparring, så hele processen fra idé til færdig løsning gennemføres med det bedste resultat for øje.

Vores tekniske fokusområder er Elektro / Mekanisk Automation, i form af løsninger indenfor Motor & Gear, Transmission, Lineære føringer og Håndtering.

Vi samarbejder med nogle af verdens dygtigste producenter, så vi kan leverer en bred vifte af innovative og markedsledende løsninger.

For at hjælpe på bedste vis – søger vi kontinuerligt viden og fremtidige trends. Den viden erhverver vi os på tværs af samarbejder, uddannelser, m.m. – og er et uvurderligt tillægsprodukt, som vi omsætter til kontante fordele for vores kunder. Bondy bliver derved, en god og effektiv hjælp til at nå sine mål. Vi skaber grundlaget for bedre konkurrenceevne og dermed potentialet for øget markedsandele – for vores kunder, såvel som for os selv.

Ved at holde Bondy ”godt og sundt” sikrer vi, at kunne vedblive med at hjælpe, og vedholdende efterstræbe vores vision.

Vores vision

”Vi vil hjælpe Dansk Industri til at opnå succes og bevare Danske arbejdspladser”

Dansk Industri succes er vitalt for Danmarks evne til at opretholde Danskernes høje levestandard og Danmarks muligheder for at medvirke til at udvikle et bæredygtigt samfund, både lokalt og globalt.

Ved at hjælpe Dansk industri påvirker vi de 3 parametre, som skal gå hånd i hånd for at verden kan sætte kurs mod en mere bæredygtig fremtid, People, Planet, Profit.

I Bondy arbejder vi med udtrykket “Kort vej til succes”

Hvad det helt konkret betyder i det enkelte tilfælde er meget forskelligt, da vores kunders applikationer og udfordringer er meget forskellige. For nogle kan det primære fokus være udvikling af nye løsninger eller kostoptimering af nuværende, mens det for andre kan være driftsikkerhed.

Fælles er at vi vil inspirere vores kunder ved at stille udfordrende spørgsmål, som afdækker alle succeskriterier og eventuelle faldgruber. Det gør vi blandt andet ved at vi sammen løber projektet i gennem vores inspirationshjul.

Hjulet hjælper med at …

  • Tage højde for fremtidige ønsker i den nuværende løsning
  • Afveje teknisk gennemførlighed og økonomi
  • Klarlægge Stage-Gate® i udviklingsprocesser
  • Sikre, at løsningen opfylder eventuelle lovkrav

Vores DNA og kerneværdier

Som kunde, medarbejder og leverandør vil du opleve en stærk kultur i Bondy. Vi har et klart formål med vores virksomhed og et ambitiøst mål, som vi dagligt arbejder for at nå. Det har vi formuleret i vores mission og vision. Sammen med vores kerneværdier definerer de vores kultur – vores DNA.

Vores kerneværdier er sammensat af personalet, og er med til at sætte dagsordenen for egne og andres forventninger til os – de fungerer som et pejlemærke for alt, hvad vi foretager os. Vores kerneværdier er:

  • Frihed under ansvar
  • Gensidig respekt
  • Ærlighed og troværdighed
  • Vi overholder vores aftaler

Vi er en del af den svenske børsnoterede koncern Addtech

Addtech er en teknologi-handelsgruppe, der udvikler og sælger high-tech komponenter og systemer til industrielle virksomheder og til serviceindustrien i Nordeuropa. Koncernen har en omsætning på omkring 11 milliarder svenske kroner til kunder i mere end 20 lande og har cirka 3.000 medarbejdere.

Addtech består af omkring 130 selskaber, der alle stræber efter at blive markedsledere i deres nicheområde. Selskaberne er holdt sammen af en virksomhedskultur, hvor godt købmandsskab og teknisk kompetence er centrale begreber, og hvor fleksibiliteten i en lille virksomhed kombineres med det brede netværk og solide finansielle ressourcer i koncernen.

Salg af og handel med standardprodukter danner grundlag for forretningen, men avancerede tekniske kompetencer, langsigtede kunderelationer og forståelse for kundernes virksomhed fører ofte til et mere dybtgående samarbejde og udvikling af specielle, kundetilpassede produkter og tjenesteydelser.

Bondy tilhører gruppen Addtech Components, hvor vi, sammen med vores søsterselskaber, har muligheden for at være store uden at vi mister den fleksibilitet man har som lille.

Vil du opleve kort vej til succes på dit næste projekt?

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook