Bondy A/S

75 år med salg af kvalitets komponenter til den danske industri.

Danmarks stærkeste leverandør til industrien

Som en af de stærkeste og mest erfarne leverandører på det danske marked til industrien, så ved vi hos Bondy at teknik og komponenter ikke kan gøre det alene. Men kombinerer du de to ting med årtiers viden og erfaring, så er resultatet driftsikker, rentabel og optimal produktion for vores kunder.

Hos Bondy er vores tilgang, at vi vil inspirere og udfordre vores kunder. Det gør vi med hjælp fra vores inspirationshjul, gennem personlige møder med vores kunder og samarbejdspartnere og ved at holde os opdateret på, hvad der foregår i industrien. Det gælder både i Danmark og i resten af verden.

Vi vil inspirere og udfordre dig, så vi får klarlagt alle succeskriterier, kendte som ukendte – og i sidste ende undgå faldgruber, tidsspild og produktionsstop. Det er blandt andet dét, vi mener med kort vej til succes!

I Bondy arbejder vi med udtrykket “Kort vej til succes”

Hvad det helt konkret betyder i det enkelte tilfælde er meget forskelligt, da vores kunders applikationer og udfordringer er meget forskellige. For nogle kan det primære fokus være udvikling af nye løsninger eller kostoptimering af nuværende, mens det for andre kan være driftsikkerhed.

Fælles er at vi vil inspirere vores kunder ved at stille udfordrende spørgsmål, som afdækker alle succeskriterier og eventuelle faldgruber. Det gør vi blandt andet ved at vi sammen løber projektet i gennem vores inspirationshjul.

Hjulet hjælper med at …

  • Tage højde for fremtidige ønsker i den nuværende løsning
  • Afveje teknisk gennemførlighed og økonomi
  • Klarlægge Stage-Gate® i udviklingsprocesser
  • Sikre, at løsningen opfylder eventuelle lovkrav

Vores DNA og kerneværdier

Som kunde, medarbejder og leverandør vil du opleve en stærk kultur i Bondy. Vi har et klart formål med vores virksomhed og et ambitiøst mål, som vi dagligt arbejder for at nå. Det har vi formuleret i vores mission og vision. Sammen med vores kerneværdier definerer de vores kultur – vores DNA.

Vores kerneværdier er sammensat af personalet, og er med til at sætte dagsordenen for egne og andres forventninger til os – de fungerer som et pejlemærke for alt, hvad vi foretager os. Vores kerneværdier er:

  • Frihed under ansvar
  • Gensidig respekt
  • Ærlighed og troværdighed
  • Vi overholder vores aftaler

Vores vision

“At være de bedste inden for værdiskabende teknikhandel.”

Vores mål er, at …

Vores medarbejdere synes Bondy er den bedste arbejdsplads. Vi inspirerer hinanden – og vores kultur, kerneværdier og omgangsformen gør det til at godt og trygt sted at være.

Vores kunder synes vi er deres bedste leverandør. Vi vil give oplevelsen af, at Bondy er garant for en kort vej til succes ved at være inspirerende og ekstraordinære. Vi fokuserer på at opbygge langvarige samarbejder, som tager udgangspunkt i vores kunders succes.

Vores leverandører synes vi er de bedste repræsentanter. Kombinationen af vores tekniske og kommercielle kompetencer, samt vores kendskab til det danske marked, gør, at deres produkter får den bedste mulighed for at blive succesfuldt implementeret.

Være værdiskabende – gennem vores viden, erfaring og kultur er vores mål at tilføre merværdi og hjælpe kunden til at opnå mere.

Vores mission

Vi vil drive et godt og sundt selskab, som hjælper vores kunder til at opnå konkurrencemæssige og økonomiske fordele ved hjælp af løsninger fra os.

Vi er en del af den svenske børsnoterede koncern Addtech

Addtech er en teknologi-handelsgruppe, der udvikler og sælger high-tech komponenter og systemer til industrielle virksomheder og til serviceindustrien i Nordeuropa. Koncernen har en omsætning på omkring 7 milliarder svenske kroner til kunder i mere end 30 lande og har cirka 2.000 medarbejdere.

Addtech består af omkring 120 selskaber, der alle stræber efter at blive markedsledere i deres nicheområde. Selskaberne er holdt sammen af en virksomhedskultur, hvor godt købmandsskab og teknisk kompetence er centrale begreber, og hvor fleksibiliteten i en lille virksomhed kombineres med det brede netværk og solide finansielle ressourcer i koncernen.

Salg af og handel med standardprodukter danner grundlag for forretningen, men avancerede tekniske kompetencer, langsigtede kunderelationer og forståelse for kundernes virksomhed fører ofte til et mere dybtgående samarbejde og udvikling af specielle, kundetilpassede produkter og tjenesteydelser.

Bondy tilhører gruppen Addtech Components, hvor vi, sammen med vores søsterselskaber, har muligheden for at være store uden at vi mister den fleksibilitet man har som lille.

Vil du opleve kort vej til succes på dit næste projekt?

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook