Piab DCF-sugekopper øger produktionen med 30%

Friktion sugekopper øger produktionen væsentligt i plademetal virksomhed.

Piab friktion sugekopper

PIABs DCF-serie af sugekopper, er fremstillet i et særligt materiale der har egenskaber som gummi og slidstyrke som polyurethan.

Sugekopperne har et tyndt design med et indvendigt specielt udformet mønster der giver en stor friktion, og kan modstå de høje forskydningskræfter på olierede metalplader – som man ofte oplever i forbindelse med håndtering ved hjælp af robotter. Holdekraften er typisk op til 4 gange bedre end konventionelle sugekopper, dette giver optimalt greb uden at efterlade mærker på overfladerne – uafhængig af pladens udformning.

I en kundecase hjalp DCF sugekopperne med at øge produktionen i metalvirksomhed med ca. 30%.

De nye sugekopper fæstnede- og frigjorde metalpladerne langt hurtigere end de tidligere monterede standard sugekopper – dette medførte at virksomheden grundet færre fejl og produktionsstop kunne øge produktionen fra 1800 emner til 2400 emner på 3 timer.

I samme forbindelse ændrede de på deres vakuumsystem, således at de valgte at bruge trykluftdrevet vakuumejektorer med et meget mindre energiforbrug – og dermed blev der opnået en lavere produktionspris pr. emne.

Få øget din produktion og opnå lavere produktionspris på kort tid!

Se vores udvalg af sugekopper
26/03/2020

Kontakt os for bestilling og spørgsmål

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook