Mejeriproduktion, dansk hygge og Morten Korch

Jeg vil gerne dele mine erfaringer og succeshistorier med dig og dine kollegaer, samt inspirere jer til hvordan I helt bogstaveligt talt kan skabe større indtjening og samtidig øge produktionen allerede fra dag ét i jeres mejeriproduktion.

Mejeriproduktion, dansk hygge og Morten Korch

Sommetider har man fornemmelsen af, at det hele ‘dengang’ var ren ‘Morten Korch idyl’ og afslappet dansk hygge, når der blev fremstillet smagfulde mejeriprodukter. Men markedet var også dengang presset, konkurrencen var stor – og der blev knoklet for at skabe overskud hos de små mejerier.

Sådan er det også i dag, bare i endnu større skala, og derfor ved jeg fra mine andre kundecases i fødevareindustrien, at et af de hurtigste steder, hvor I relativt nemt, hurtigt og kosteffektivt kan kan skabe større indtjening, er ved at lave en gennemgang af jeres nuværende produktionsflow og komponenter.

Osteproduktion, dansk hygge og Morten Korch

3 konkrete områder, hvor jeg kan hjælpe jer nu og her:

Begrænsning af produktionsstop

–  undgå faldgruber, driftsstop og nedetid.

Effektivisering af jeres produktionsflow

– besparelser og øget produktion fra dag ét.

Opstart af ny produktionslinje

– kom rigtigt fra start og få kort vej til succes.

Ostemad og kaffe hos jer?

Jeg vil gerne dele mine erfaringer og succeshistorier med dig og dine kollegaer, og inspirerer jer med forslag, løsninger og fakta fra ‘virkelige’ cases – som der også hos jer kan igangsættes hurtigt – og helt bogstaveligt talt, skabe større indtjening, og samtidigt øge produktionen allerede fra dag ét i jeres mejeriproduktion.

Ring eller skriv gerne til mig, så finder vi en dag hvor det passer dig bedst at tage en uforpligtende snak.

Klaus A. Rasmussen

Produktchef, Bondy A/S