Tandremme

Standard og specieltilpassede tandremme.

Breco tandremme

Pålidelige og solide tandremme i høj kvalitet

Solide (PU) Polyuretan og gummi tandremme fra nøje udvalgte producenter, der dækker alle behov for åbne transmissionssystemer – dét er essensen af vores brede program af tandremme til industrien.

Bondy sælger og leverer certificerede fødevaregodkendte tandremme, samt specialfremstillede tandremme og standard tandremme til alle typer opgaver. Vi hjælper dig også med dimensionering og beregning af tandremme, så du er sikker på at modtage de helt rigtige tandremme hver gang.

Tandremme fra tyske Breco er et almindeligt syn i industrien i dag, og det er med god grund. Bondy er eneste officielle godkendte forhandler af originale tandremme fra Breco i Danmark – hvilket sikrer dig tryghed og den rigtige kvalitet af Breco tandremme.

Brecoflex tandremme

Brecoflex tandremme

Brecoflex er helstøbte tandremme uden splejsning og tillader overføring af høje effekter med en virkningsgrad på næsten 100%. Brecoflex tandremme leveres med tænder på én eller begge sider af remmen i op til 22 meters længde.

BrecoFlex Move tandremme

Brecoflex Move tandremme

Brecoflex Move AT10 og AT15 er tandremme som er specielt designet til applikationer hvor der kræves høj ydelse og trækkraft. Tandremmene er belagt med laminat for at minimere friktion og er oplagt til kompakte løsninger.

Download katalog
BrecoProtect tandremme

BrecoProtect tandremme

BrecoProtect tandremme er godkendt til fødevarebranchen og overholder alle gældende krav, herunder FDA og EC 1935. Bondy er godkendt af Fødevarestyrelsen til håndtering og salg af fødevare-kontaktmaterialer.

Download katalog
BrecoGreen tandremme

BrecoGreen tandremme

BrecoGreen tandremme er miljøvenligt alternativ til traditionelle tandremme. BrecoGreen tandremme er fremstillet af hele 37% genanvendeligt materiale – uden at gå på kompromis styrken. BrecoGreen har tidligere vundet prisen ‘Ökoprofit’.

Download katalog
Breco ATN tandremme

Breco ATN tandremme

Hvis en medbringer knækker eller på anden vis går i stykker på en Breco ATN tandrem, kan du nemt og hurtigt udskifte den, da profilen ikke er svejset fast – fremstillet af slidstærkt polyuretanplast og en kraftig stålkord.

Download katalog
Breco tandremme med belægninger

Breco belagte tandremme

Tandremme fra Breco med belægninger som polyurethan, PVC, gummi, teflon, silikone. Vi tilbyder tilpasning til specifikke opgaver og krav til f.eks. miljø, friktion , temperaturer. Vi tilbyder alle typer belægninger og kombinationer af tandremme.

Download katalog
BrecoBasic tandremme

BrecoBasic tandremme

BrecoBasic er en serie af budgetvenlige tandremme i god tysk kvalitet. BrecoBasic kan bestilles i profilerne AT10 og T10 – som metervare eller i afskårne længder, og alt efter behov svejses sammen til en endeløs tandrem.

Download katalog
Conti HTD tandremme

Conti HTD tandremme

Conti HTD tandremme er velkendt tysk kvalitet. HTD tandremmene er pålidelige og kan bestilles hos Bondy i størrelserne 3M, 5M, 8M, 14M og i materialer som gummi, polyuretan og poly-v. Kontakt os for mere information om Conti HTD tandremme.

Download katalog
Conti Synchroflex tandremme

Conti Synchroflex tandremme

Conti Synchroflex er tandremme kendt for høj kvalitet i industrien – og er grundet deres udformning, velegnet sig til transmission med høje rotationshastigheder. Conti Synchroflex tandremme kan bestilles i standardlængder fra 55mm til 6000mm.

Conti Synchroflex Gen III tandremme

Conti Synchroflex Gen III tandremme

Gen III tandremme fra Conti, er tandremme udviklet til transmission med høje hastigheder og med høj styrke. Gen III tandremmene er robuste og modstår både meget lave og meget høje temperaturer, og har samtidigt et meget lavt støjniveau.

Download katalog
Conti Synchrochain tandremme

Conti Synchrochain tandremme

Conti Synchrochain tandremme er en serie af holdbare og slidstærke tandremme som er antistatiske. Synchrochain remmene er stærke nok til at fungere som erstatning for kædetræk. Remmene passer til HTD- og Polychain tandremshjul.

Download katalog
Conti Synchrochain Carbon tandremme

Conti Synchrochain Carbon tandremme

Conti Synchrochain Carbon er en serie af slidstærke antistatiske tandremme, der med wire af kulfiber nemt kan erstatte kædetræk. Synchrochain Carbon remmene passer til Conti HTD- og Polychain tandremshjul.

Download katalog

Kontakt Bondy og få hjælp til valg af tandremme

Vi giver dig mulighed for at indgå fordelagtige rammeaftaler, der sikrer dig en fast pris over en længere periode; det er gavnligt for både din tid og dit budget.

Vores udvalg af tandremme er baseret på kravene i den danske industri og omfatter bl.a.

  • Tandremme med belægning
  • Tandremme med medbringere
  • Dobbelt fortandet tandremme
  • Gummi tandremme
  • Fødevaregodkendte tandremme
  • Specialfremstillede tandremme

Vores produktspecialister har mange års erfaring og hjælper dig med at vælge den rette tandrem til den rette opgave. Hos Bondy ved vi, hvad der er vigtigt for dig og vi står klar til at hjælpe både før, under og efter dit projekt er gået i gang.