Tandstangsføringer

Tandstangsføringer til 'pick-and-place', løfte- og transfersystemer.

Tandstangsfoeringer - Tandstangsføringer til løfte- og transfersystemer.

Fleksible modulopbygninger til tandstangsføringer

Module tandstangsføringer anvendes i vidt forskellige brancher, som alle stiller høje krav til positionering, ydeevne og styrke. De modulopbyggede tandstangsføringer giver dig uendelige muligheder for at tilpasse dit setup, så det passer præcist til dine behov og opgaver.

Installationen er nem og enkel, og sammenligner man med mere traditionelle løftesystemer som f.eks. hydraulik, opnår man med Leantechnik bedre synkronisering, større præcision og langt højere hastigheder.

Leantechnik modul tandstangsføringer

Leantechnik modul tandstangsføringer

Komponenter med stor kapacitet som er meget modstandsdygtige og er designet med de højeste krav til hastighed, styrke og synkronisering for øje. Uendelige muligheder for tilpasning til dit setup, så det passer præcist til dine behov.

Download katalog

Uendelige muligheder

Vi anbefaler serien til applikationer, der kræver høje tværgående kræfter, eksempelvis montagestationer til vindmøllevinger.

Den præcise positionering gør derudover komponenten særligt egnet til håndteringssystemer og emballeringsudstyr og fungerer som den perfekte erstatning for dit nuværende hydrauliksystem.

Med praktisk talt uudtømmelige muligheder for modulopbygning kan vi hjælpe med at sikre, at din produktion også fremover kan levere de resultater, du forventer. Dertil kommer individuelt tilpassede løsninger, hvor vi sammen kan tage højde for yderligere krav og tilpasninger.