Bøsninger

Glidebøsninger og kuglebøsninger til lineære akselføringer.

Kuglebøsninger, glidebøsninger og tilbehør

Bondy er lagerførende med alle typer kvalitets og kosteffektive kuglebøsninger, glidebøsninger og tilbehør til lineære akselføringer.

Thomson kuglebøsninger

Vores mest sælgende kuglebøsninger, og det er ikke uden grund. De selvjusterende kuglebøsninger fra amerikanske Thomson, byder på dobbelte kuglebaner, 3 x bæreevne, lav friktionskoefficient og op til 27 gange længere levetid sammenlignet med konventionelle lineære lejer.

Samick kuglebøsninger

Samick bøsninger

Prisen er lav, designet er kompakt og vores kuglebøsninger fra Samick giver uanede anvendelsesmuligheder, hvor der er behov for lineære bevægelser – lige fra pakkemaskiner, emballagemaskiner og tekstilmaskiner til trænings- og fitnessudstyr.

LM76 keramiske bøsninger

LM76 bøsninger

LM76 er solidt håndværk fra USA. Bondy tilbyder det fulde sortiment af LM76’s lineære bøsninger, fra standard bøsninger til EC- og FDA fødevaregodkendte rustfrie og selvsmørende lineære bøsninger til brug i fødevareindustrien.

Bøsningshuse og tilbehør til bøsninger

Vi har et bredt udvalg af grafit-, aluminiums- og støbejernshuse til både kuglebøsninger og glidebøsninger – samt et heldækkende sortiment af tilbehør og komponenter som føringsaksler, akselunderstøtninger og akselbukke.

Eget lager med bøsninger til lineære akselføringer

Kontakt os for bestilling og spørgsmål til vores alsidige sortiment af kuglebøsninger, glidebøsninger og tilbehør til lineære akselføringer.