Pfaff-silberblau spindelgear, aktuatorer, løfteborde og wirespil

Vi er specialister i standard og kundetilpassede komponenter og løsninger med spindelgear, aktuatorer, løfteborde og elektriske wirespil til alle typer opgaver - på land, til vands og i luften.

Actuators and gear screw jacks and special lifting elements
Pfaff-silberblau Screw Jacks

Pfaff-silberblau spindelgear

Elektromekaniske spindelgear fra tyske Pfaff-silberblau, er pålidelige og robuste spindelgear som bruges i en bred vifte af applikationer i blandt andet produktionsvirksomheder, vindmølleindustrien, bil, søfarts- og luftfartsindustrien samt musik- og teaterscener.

Download katalog
Pfaff-silberblau Linear Actuators

Pfaff-silberblau aktuatorer

Pfaff-silberblau elektromekaniske lineære aktuatorer tilbyder adskillige fordele i forhold til hydrauliske cylindre, når det kommer til lave vedligeholdelses-, installations- og driftsomkostninger samt minimal miljøpåvirkning. Kan tilpasses til enhver applikation og opgave.

Download katalog
Pfaff-silberblau Lifting Tables

Pfaff-silberblau løfteborde

Pålidelige og robuste løfteborde og løfteanordninger fra Pfaff-Silberblau til industrien. Løfteborderne kan tilpasses enhver opgave både indendørs og udendørs med mulighed for PLC-styring.

Download katalog
faff-silberblau Electric Wire Rope Winches

Pfaff-silberblau elektriske wirespil

Elektriske wirespil fra Pfaff-silberblau kan bestilles som standard wirespil eller kan tilpasses efter jeres behov, krav og specifikationer. Ekstrem høj løftekraft i kompakt design – kombineret med et bredt program af tilbehør giver uanede muligheder.

Download katalog