Ixtur løftemagneter

Kvalitets magneter til robotgribere, løftere, kraner og gaffeltrucks.

Magneter til robotgribere, kraner og gaffeltrucks.

Ledningsfri energibesparende magneter fra Ixtur

Med minimalt energiforbrug, fuldautomatisk selvkontrol og uden brug af ledninger og kabler – løfter Ixtur magneter din produktion til et mere effektivt og sikkert niveau.

Ixtur MRP-100NK løftemagnet

Ixtur MRP-100NK løftemagnet

MRP-100NK er en ny effektiv kvalitets løftemagnet fra Ixtur i Findland, som er udviklet til løft og håndtering af mindre cylinderformede emner der ligger tæt op af hinanden. Vedligeholdelsesfrie og fremstillet i en simpel, stærk og pålidelig konstruktion.

Download katalog
Fuldautomatisk pladeløfter der nemt monteres på kran eller gaffeltruck

PLE-700 magnet pladeløfter

Fuldautomatisk pladeløfter der nemt monteres på kran eller gaffeltruck, og operere uden brug af kabler og slanger. Batteriet er hurtigopladende og holder helt op til 1000 løft pr. opladning og har en stand-by tid på hele 30 timer ved neutral henstilling.

Download katalog
Fuldautomatisk magnet løftebom

Fuldautomatisk magnet løftebom

Fuldautomatisk løftebom i flere længder med magneter til løft og placering af stålplader og stålelementer. Løftebjælken kan monteres på kran og løfter med sine magneter helt op til 3 tons med en sikkerhedsfaktor 3.

Download katalog
MAP-6 og MAP-40 løftemagneter

MAP-6 og MAP-40 løftemagneter

MAP-6 og MAP-40 pneumatiske magneter kan med deres kompakte størrelse og store løfte/holdekraft, anvendes til mange alsidige formål inden for industri- og produktionsvirksomheder, samt ved automationsprocesser på f.eks. robotgribere.

Download katalog
MAP-120R og MAP-180 løftemagneter

MAP-120R og MAP-180 løftemagneter

MAP-180 har maksimal holdekraft på flade elementer der dækker hele arealet på magneten. MAP-120R er derimod optimeret til elementer som ikke dækker hele overfladen f.eks. cylindere, rør og elementer med varierende former og overflader.

Download katalog
MRP-46 løftemagneter

MRP-46 og MRP-42K løftemagneter

MRP-46 og MRP-42K magneterne håndtere både runde og flade elementer, hvilket ofte er problematisk for magnet gribere. Modsat vakuumløsninger kan disse magneter også håndtere perforerede plader uden problemer.

Download katalog
MRP-170 og MRP-170K løftemagneter

MRP-170 og MRP-170K løftemagneter

MRP-170 og MRP-170K er vedligeholdelsesfrie magneter i simpel, stærk og pålidelig konstruktion med ekstrem lav restmagnetisme. Håndterer både flade, perforerede og runde elementer, hvilket ofte er problematisk for magnetgribere.

Download katalog
MRP-130F løftemagneter

MRP-130F løftemagneter

MRP-130F magneterne er stærke og optimeret til emner hvor du f.eks. grundet pladsmangel – har brug for at fastholde, løfte, positionere eller placere lange emner med magneten placeret for enden af elementerne.

Download katalog
MRP-28NK løftemagneter

MRP-28NK løftemagneter

Det smalle gribeområde kombineret med den ultra lave restmagnetisme, giver denne magnet mulighed for at håndtere flere forskellige typer metalemner i forskellige udformninger – i én og samme produktionsfase.

Download katalog
LI-120 løftemagneter

LI-120 løftemagneter

LI-120 løftemagneten er en kompakt, stærk og robust CE godkendt automatisk løftemagnet til jern og metal industrien. Det opladelige indbyggede batteri i løftemagneten klare på en enkel opladning over 1000 løft.

Download katalog

Løfter fra få gram til flere tons

Fra søm og skruer på få gram, til stålplader på flere tons – uanset dit behov har vi robuste og driftsikre magneter der kan løfte enhver opgave for industri- og produktionsvirksomheder, både til kraner og gaffeltrucks – samt til automationsprocesser på f.eks. robot gribere og andre typer ’End-of-Arm Tooling’ (EOAT) på industrirobotter.