DC-motorer

DC-motorer i mange varianter til alle typer opgaver.

DC-motorer

DC-motorer til dit budget og din opgave

Bondy samarbejder med nøje udvalgte producenter af DC-motorer, så du kan altid få forskellige udgaver og varianter af samme produkt. Det betyder at du er sikret den DC-motor, som passer til dit budget og din opgave – hver gang.

DC-motorer Dagu

Dagu DC-motorer

Dagu er en italiensk producent af blandt andet DC-motorer, og tilbyder et bredt udvalg af standard DC-motorer, UL-godkendte DC-motorer – men også DC-motorer tilpasset specifikke formål og opgaver, tilpasset dine specifikationer og krav.

Download katalog
DC-motorer Motor Power

Motor Power DC-motorer

Italienske Motor Power leverer DC-motorer af høj kvalitet til industrien. Blandt udvalget af motorer finder du blandt andet DC-motorer med både 2000 og 3000 Rpm, samt muligheder for bremse- og tilbagemeldinger.

Download katalog
DC-motorer Transtecno

Transtecno DC-motorer

Transtecnos standard sortiment af DC-motorer type EC dækker størrelser fra 20 W til 600 W med 12/24 VDC forsyningsspænding. EC serien af DC-motorer kan leveres både med bremse og tilbagemelding samt IP66.

Download katalog
DC-motorer CFR

CFR DC-motorer

CFR’s program omfatter PM motorer og Shunt motorer samt special motorer, desuden har de et stort program indenfor drivenheder.

 

Download katalog
DC-motorer Nidec

Nidec DC-motorer

Nidec Servo DC-motorer sikrer dig et bredt udvalg af micro-motorer, disse kan leveres med forskellige gear og optioner. Nidec Servo har også mulighed for at kundetilpasse DC-motorerne.

 

Download katalog
DC-motorer Commex

Commex DC-motorer

Commex/UNUS DC-motorer findes i et bredt udvalg og til et utal af moment- og spændingsområder. DC-motorerne kan leveres med forskellige gear og feedback.

 

Download katalog
DC-motorer ZD Motor

ZD-motor DC-motorer

ZD-motors program af DC-motorer sikrer dig et stort og bredt udvalg af motor/gear løsninger, og alle motorer kan leveres med en lang række af forskellige gear og konfigurationer.

 

Download katalog
DC-motorer Drive Systems

Drive systems DC-motorer

Drive Systems er en italiensk producent af robuste DC-motorer som er kendt for deres  høje kvalitet, stort alsidigt motorprogram – samt hurtig leveringstid.

 

Download katalog
DC-motorer Seefrid

Seefrid DC-motorer

Seefrid´s DC-motorer findes i et bredt udvalg til et utal af moment- og hastighedsområder, og DC-motorerne kan leveres med forskellige gearløsninger.

 

Download katalog

Fra micromotorer til store industrimotorer

Søger du specielle løsninger såsom, tætninger, bremser, tilbagemeldning, tilretninger eller overfladebehandling af DC-motoren vurderer vi det sammen med dig, så du ender op med det rigtige produkt første gang.

Vi leverer alt lige fra micromotorer til store industrimotorer – til fødevareindustrien, medicinalindustrien, produktionsmaskiner og lignende. Vores mangeårige erfaring med vores producenter giver dig adgang til viden, du i sidste ende vil mærke på både din tid og dit budget.