Børsteløse DC-motorer

Effektive børsteløse DC-motorer med høj virkningsgrad.

Børsteløse DC-motorer

Eksperter i børsteløse DC-motorer

Med Bondys alsidige program og ekspertise indenfor børsteløse DC-motorer, er du sikker på at få en løsning, der bygger på det optimale forhold mellem koncept og økonomi.

ZD Motor børsteløse DC-motorer

ZD-motor børsteløse DC-motorer

Høj effektive børsteløse DC-motorer fra ZD Motor med høj virkningsgrad, høj hastighed og i et kompakt format. DC-motorerne har stort regulerings område og konstant moment.

Download katalog
Mellor børsteløse DC-motorer

Mellor børsteløse DC-motorer

Engelsk producent af blandt andet børsteløse DC-motorer. Mellor har et bredt program indenfor DC-motorer som kan kombineres med gear.

Download katalog
Intecno børsteløse DC-motorer

Intecno børsteløse DC-motorer

Intecno er en italiensk producent af børsteløse DC-motorer af høj kvalitet, som fremstiller motorløsninger til en bred vifte af industrier.

Download katalog
Nidec børsteløse DC-motorer

Nidec Servo børsteløse DC-motorer

Nidec Servo’s børsteløse DC-motorer sikrer dig et bredt program af
motorer som alle kan leveres med forskellige gear og styringer.

Download katalog
Seefrid børsteløse DC-motorer

Seefrid børsteløse DC-motorer

Seefrid´s børsteløse DC-motorer findes i et bredt udvalg og til et utal af moment- og hastighedsområder. DC-motorerne kan leveres med forskellige gear.

Download katalog

DC-motorer til høje hastigheder i kompakt design

I vores program af børsteløse DC-motorer finder du effektive børsteløse DC-motorer med høj virkningsgrad og høje hastigheder, pakket i et kompakt design. Derudover har motorerne et stort reguleringsområde, konstant moment og AC/DC forsyning.

Vores børsteløse DC-motorer er udstyret med en indre rotor med integreret elektronik til trinløs hastighedsstyring – det giver en usædvanligt stille drift og længere levetid end ved brug af DC-motorer med børste.