Vakuumtransport af tabletter

Vakuumtransport og automatisk dosering af tabletter.

Vakuumtransport og automatisk dosering af tabletter

Skånsom håndtering og høj sikkerhed

Med PIAB piFLOW-t får du skånsom håndtering og høj sikkerhed ved vakuumtransport af pulver, tabletter, piller, kapsler og lignende produkter.

Vakuumtransport og automatisk dosering af tabletter

piFLOW-t vakuumtransportør

piFLOW-t transportøreren fra Bondy er designet i rustfri 316-syrefast stål og opfylder de høje hygiejniske krav til FDA og EC1935. Med denne enhed får du ekstremt høj kvalitet, ekstra skånsom transport og nem mulighed for rengøring.

Download katalog

Skånsom transport af op til 4 millioner emner pr. time

Kontrolleret lav hastighed, guidet indgang ved transportbåndet og ingen skarpe kanter er nøglen til succesen bag disse transportører. Det er med til at sikre, at produkter håndteres med stor omhu og at du undgår ødelagte emner. Vi sørger selvfølgelig for at besøge din virksomhed for at klarlægge behov, udregning og dimensionering – det giver dig større tryghed og, i sidste ende, mere på bundlinjen.

piFLOW-t transportøren kan transportere op til 4 millioner emner pr. time og bruges til at transportere skrøbelige varer i forarbejdningsanlæg – arbejder du f.eks. i fødevareindustrien får du sikker håndtering af overtrukket slik, ristede kaffebønner, hele nødder eller lignende. Alle transportører fås med en trykluftdrevet vakuumpumpe eller en mekanisk pumpe.

Vi anbefaler piFLOW-t transportøren, når der er behov for ekstra skånsom transport, f.eks. tabletter, kapsler, kaffebønner, granulater og lignende produkter i fødevare- og lægemiddelindustrien.