Tandremshjul

Tandremshjul i aluminium, stål, rustfri stål og POM.

Tandremshjul i rustfri stål og aluminimum

Afgørende for din tandrems levetid

Kvaliteten af dit tandremshjul er afgørende for funktionel og fejlfri kørsel og for din tandrems levetid. At vælge de helt rigtige tandremme og tandremshjul er de seneste årtier blevet stadig vigtigere på næsten alle områder inden for maskinteknik og produktion, ikke mindst pga. stigende krav til miljøkompatibilitet og præcision.

Breco tandremshjul

Breco tandremshjul

Tandremshjul fra Breco er tysk kvalitet og præcision når det er bedst. Med originale tandremshjul fra Breco, sikrer du din tandrem længst mulig levetid og størst præcision. Vi fører alle typer og størrelser tandremshjul fra Breco.

Easy Drive Timing Belt Pulleys

Easy Drive® tandremshjul

Med Easy Drive® tandremshjul opnår du høj præcision, mere kontrol og større pålidelighed – samtidigt slipper du for flanger på siden af remhjulene. Alle typer PU og Neopren tandremme kan tilpasses med et fræst spor i midten af tandremmen.

Bondy leverer dagligt tandremshjul til kunder i hele Danmark

Med tandremshjul fra Bondy opnår du følgende fordele:

  • Større positionerings- og transmissionsnøjagtighed
  • Mindre friktion og bedre dynamik
  • Standard og specielfremstillede tandremshjul
  • Intet behov for vedligeholdelse
  • Rådgivning og sparring

I vores produktsortiment af tandremshjul finder du bl.a. størrelserne T5, T10 og T20 og fåes i flere forskellige materialer, herunder aluminium og rustfrit stål. Bondy har eget værksted, hvor vi specialfremstiller tandremshjul til kunder med specifikke behov.

Download 3D/CAD tegninger