Fladremme

Fladremme uden stålwire i endeløse vævninger.

Fladremme uden stålwire i endeløse vævninger

Stærke og holdbare fladremme til industrien

Bondy sælger og leverer certificerede fødevaregodkendte fladremme, samt specialfremstillede fladremme og standard fladremme til f.eks. etikettering, i valser og i fødevareproduktion. Vi hjælper dig med beregning og dimensionering, så du er sikker på at modtage de rigtige fladremme hver gang.

Brecoflex fladremme

BrecoFlex fladremme

BrecoFlex fladremme er stort set vedligeholdelsesfrie og er oplagte til brug i fødevareindustrien, da fladremmene er i stand til at modstå både kolde og varme temperaturer (-30º celsius til og med +110º celcius).

Download katalog
Esband fladremme

Esband fladremme

Fladremme fra Esband giver dig næsten uanede muligheder for speciel tilpasning til produktionen. Fladremmene er uden stålwire, vævet endeløst og bruges ofte i valser, til etikettering eller i fødevareproduktion.

Download katalog

Kontakt Bondy og få hjælp til valg af fladremme

Vi giver dig mulighed for at indgå fordelagtige rammeaftaler, der sikrer dig en fast pris over en længere periode; det er gavnligt for både din tid og dit budget.

Vores udvalg af fladremme er baseret på kravene i den danske industri, og vores produktspecialister har mange års erfaring og hjælper dig med at vælge den rette fladrem til den rette opgave. Hos Bondy ved vi, hvad der er vigtigt for dig og vi står klar til at hjælpe både før, under og efter dit projekt er gået i gang.