Spindler

Lineære spindler til produktionsmaskiner.

Lineære spindler til produktionsmaskiner.

Standard og specielfremstillede spindler

Vi leverer udover standard- og specialfremstillede spindler til almindelige produktionsmaskiner – godkendte spindler til fødevareindustrien og medicinalindustrien.

Eichenberger spindler

Eichenberger spindler

Schweiziske Eichenberger er eksperter i at udvikle og producere spindler med koldvalsede gevind. Spindlerne er velegnede til alle lineære applikationer, hvor kraftige belastninger skal overføres med optimal effektivitet.

Download katalog
THK spindler

THK spindler

THK er kendt for deres høje og ensartede kvalitet på spindler til lineære spindler. Sammenlignet med en konventionel skrue har THK spindler et drejningsmoment på en tredjedel eller mindre, hvilket gør spindlerne godt egnet til at spare motorkraft.

Download katalog
Hiwin spindler

Hiwin spindler

Hiwin spindler er kendetegnet ved deres lave friktion og præcise drift. Hiwin spindler fåes i mange forskellige størrelser og udformninger, der gør dem til det optimale komponent til enhver applikation i produktionen.

Download katalog

Vi forhandler markedets bedste spindler

Bondy forhandler lineære spindler fra blandt andet THK, Hiwin og Eichenberger – verdens absolut bedste producenter af lineære spindler.

Med vores mangeårige erfaring indenfor lineærteknik giver Bondy dig adgang til viden, som du i sidste ende vil mærke på både din tid – og dit budget.