Skinneføringer og føringsvogne

Et bredt program af standard og specialtilpassede skinneføringer til alle formål.

Skinneføringer fra eget lager og maskinværksted

Vi er lagerførende med skinneføringer og føringsvogne og sætter en stor ære i, at kunde tilbyde et stort og komplet dækkende sortiment inden for skinneføringer og vogne fra blandt andre Hiwin, THK mfl.

Hiwin skinneføringer

Hiwin skinneføringer og føringsvogne

Vores Hiwin skinneføringer leveres direkte fra eget lager på standardmål – eller tilpasset på vores eget maskinværksted efter dine ønsker. Vi er også lagerførende med coatede Hiwin skinneføringer til medicinal- og fødevareproduktion i sort krom – uden ekstra omkostninger.

Skinneføringer

THK skinneføringer og føringsvogne

De stærke og pålidelige THK skinneføringer er kvalitet der altid kører 100% præcist, er nærmest vedligeholdelsesfri og anbefales til brug i maskiner hvor lang levetid, præcision og ydelse spiller den største rolle – særligt indenfor fødevare- og medicinalindustrien.

Siden 1960’erne har Bondy A/S leveret lineære komponenter som skinneføringer, aksler og spindler til den danske industri. Det har givet os en uovertruffen erfaring og know-how som vi gerne deler ud af. For vi ved lige så godt som vores kunder – at skinneføringer og føringsvogne i sig selv, ikke løser opgaverne når de pakkes ud af emballagen.

Bondy A/S hjælper dig med at klarlægge fordele og ulemper ved de forskellige producenters skinneføringer til den aktuelle opgave, ikke blot nu og her – men også den langsigtede. Det er f.eks. fremtidige leveringstider fra producenten ved udvidelse af produktionslinje eller udskiftning af sliddele, forenelighed og kompatibilitet med andre applikationer ved produktionslinjen, samt kvalitet, pålidelighed og levetid m.m.