Slæberinge

Slæberinge til overførsel af el, data og optiske signaler.

Slæberinge til overførsel af el, data og optiske signaler.

Slæberinge og roterende samlinger

En slæbering er en komponent til overførsel af strøm og/eller et datasignal til en frit roterende enhed, så som en radarantenne eller rotorbladene på en vindmølle. Slæberinge kaldes af og til for slæberingsanordning, elektrisk roterende samling, kollektor eller elektrisk svirvel (el-svirvel).

En slæbering kan anvendes i en hvilken som helst mekanisk anordning som skal kunne rotere frit, og hvor man vil overføre strøm eller elektriske datasignaler. Slæberinge kan forbedre ydeevnen, og forenkler konstruktionen for mange applikationer.

Slæberinge til overførsel af el, data og optiske signaler.

Standard og specieltilpassede slæberinge

Bondy tilbyder et stort udvalg af slæberinge kombineret med andre løsninger for roterende samlinger. Foruden vores standardsortiment af slæberinge og roterende samlinger, kan vi tilpasse slæberingene efter dine ønsker og behov.

Download katalog

Bredt dækkende udvalg af slæberinge

Kontakt os og hør mere om vores elektriske slæberinge med koaksial roterende samlinger, elektriske slæberinge med fiberoptisk roterende samlinger, elektriske slæberinge med en luftsvirvel og elektriske slæberinge med hydraulisk svirvel.