Robotgribere

Værktøjer, gribere og tilbehør til industrirobotter.

Piab robotgribere

Robotgribere til alle typer håndteringsopgaver

Bondy har et kæmpe og alsidigt program af robotgribere, værktøjer og tilbehør til industrirobotter. Vi har robotgribere til en hvilken som helst håndteringsopgave i din produktion og tilbyder gribere, komponenter og løsninger til alle typer af automatisering i produktionen – lige fra jern og metal industrien, til kemi, medicinal- og fødevareindustrien.

Piab KCS Cobot vakuum robotgriber

Piab KCS vakuum robotgriber

Piab KCS (Kenos collaborative small) er en fleksibel vakuumstyret robotgriber som er skræddersyet til kollaborative robotter – cobots. KCS robotgriberen er karakteriseret ved dens enorme fleksibilitet til håndtering af mange forskellige typer emner.

Download katalog
Piab piSOFTGRIP soft robotgriber

Piab piSOFTGRIP robotgriber

Piab piSOFTGRIP er en kosteffektiv og detekterbar robotgriber med vakuumstyrede bløde fingre i silikone materiale. Piab piSOFTGRIP er udviklet til håndtering af følsomme emner og godkendt til håndtering af fødevarer (FDA 21 CFR og EU 1935/2004).

Download katalog
Piab piCOBOT vakuum robotgriber

Piab piCOBOT vakuum robotgriber

Piab piCOBOT er en fleksibel og brugervenlig vakuum robotgriber, som nemt monteres og konfigureres på alle typer industrirobotter. piCOBOT er også certificeret af Universal Robots, og kan derfor også monteres direkte på UR robotarme (ISO-9409-1-50-M6).

Download katalog
Robotgribere til berøringsfølsomme og skrøbelige emner inden for eksempelvis medicinalindustrien, fødevareindustrien og elektronikindustrien.

Fleksible bløde robotgribere

Robotgribere til berøringsfølsomme og skrøbelige emner inden for eksempelvis medicinalindustrien, fødevareindustrien og elektronikindustrien. Antistatiske samt detekterbare og du kan selv sammensætte dem til præcis dine emner.

Download katalog
Elektriske robotgribere

Eletriske robotgribere

Stort og bredt udvalg af elektriske robotgribere med uanede muligheder for “Plug-and-Play” tilbehør. Vores elektriske robotgribere kan nemt bygges sammen med andre enheder og moduler. Vores elektriske gribere er både brugervenlige og energivenlige.

Download katalog
Pneumatiske robotgribere

Pneumatiske robotgribere

Funktionalitet og levetid er kernen i vores udvalg af pneumatiske robotgribere. Her får du pneumatiske gribere til alle former for gribeopgaver, samt der tilbehør og komponenter der passer til alle gængse industrirobotter.

Download katalog
Vakuum robotgribere

Vakuum robotgribere

Vakuum gribere som er designet uden skarpe kanter gør håndteringen skånsom. Vakuumgriberen har imponerende kræfter, stærk vakuumtilførsel og ultralav vægt. Tæt ventilhældning og en kraftig vakuumkilde gør det nemt at suge i alle positioner.

Download katalog
Automatisk værktøjsskifter

Automatisk værktøjsskifter

ATI Robot Tool Changer gør det nemt og enkelt at skifte værktøj på din robot. Værktøjsskifterens “Master-side” monteres på en robot, CNC-maskine eller lignende, mens den anden del monteres på værktøj, som f.eks. gribere eller svejseapparater.

Download katalog

Robotindustrien er i rivende udvikling

Robotindustrien er i rivende udvikling både i Danmark og resten af verdenen. De rette gribere og komponenter kan hjælpe din robot til at yde endnu mere – og derved give dig flere penge på bundlinjen.