Sugekopper til fødevareindustrien med 3-4 gange længere levetid

Detekterbare sugekopper godkendte til fødevarekontakt

Sugekopper til fødevareindustrien

Vi ved at oppetiden i fødevareproduktionen er vigtige for vores kunder i fødevareindustrien. Derfor sætter vi altid en ære i at hjælpe med kompetent rådgivning og gratis vakuumtest, inden vi sammen vælger de rigtige sugekopper til din produktion.

Vores sugekopper er detekterbare og godkendte til fødevarekontakt, samt af en gennemtestet materialekvalitet der forlængere levetiden på sugekopperne med 3-4 gange – sammenlignet med traditionelle sugekopper på markedet til håndtering af fødevarer.

Vi har sugekopper til alle typer emner som f.eks. slik, chokolade, brød, is og andre typer kontakt følsomme fødevarer som kræver nænsom håndtering i produktionsfasen.

Undgå faldgruber, produktionsstop og tidsspild – få de rigtige sugekopper første gang, og drag nytte af forlænget levetid samt stabil produktion og nænsom præcis håndtering af dine fødevareemner.

Vi er lagerførende med alle typer sugekopper og leverer dagligt sugekopper til en lang række virksomheder i den danske fødevareindustri.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde om hvordan vi kan optimerer din produktion med vores fødevaregodkendte sugekopper – og få samtidigt en gratis vakuumtest, så vi sammen kan dokumenterer hvor du kan effektivere produktionen og tallene på bundlinjen.

Se udvalg af sugekopper
26/05/2020

Kontakt os for bestilling og spørgsmål

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook