Specialtilpassede lineære skinneføringer fra eget værksted

En af dagens opgaver på Bondys værksted, hvor vi er ved at færdiggøre en specialtilpasset skinneføring til en kunde i fødevareindustrien – og hvor føringen skal sidde indvendigt i en vaskemaskine.

Efter at de coatede skinner er skåret på de kundespecifikke mål, bliver enderne riflet og koldgalvaniseret. Applikationen påkræver at der kun må anvendes fødevaregodkendt fedt, derfor bliver føringsvognene ultralydsrenset i specialudviklet opløsning.

For at sikre at føringsvognene er 100% fri af fugt, bliver de først udblæst og derefter bagt i en ovn. Derefter kan føringsvognene fyldes med den fødevaregodkendte fedt og monteres på skinnerne. Udover at specialfremstille løsninger til lineærer bevægelser, har vi eget lager med standard lineære HIWIN komponenter til ethvert behov.

HIWIN specialister i Danmark med eget lager på Sjælland

Siden 1960’erne har vi leveret lineær komponenter som skinneføringer og spindler til den danske industri. Det er vigtigt for os at vi som dansk handels- og ingeniørvirksomhed altid understøtter det marked og samfund vi opererer i, ved at skabe jobs til vores lager, værksteds- og kontorfaciliteter her i Danmark.

Vi repræsenterer HIWIN i Danmark, og tilbyder dig professionel rådgivning og autoriseret salg af HIWIN produkter direkte fra eget lager på Sjælland.

Hiwin Danmark specialister

For bestilling, hjælp og rådgivning til HIWIN produkter kontakt:

Flemming Hansen

Produktchef Lineærteknik - Specialist i HIWIN produkter og løsninger

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook