Løsninger og komponenter til motions- og fitnessmaskiner

Rådgivning, test og levering af kundetilpassede komponenter til produktion af motions- og fitnessmaskiner til udendørs brug.

Fitnessmaskiner og motionsmaskiner

En producent af motionsudstyr henvender sig efter anbefaling til Bondy A/S for, at få hjælp til at finde de motor og gear komponenter der skal bruges i deres nye serie af fitnessmaskiner.

Udgangspunktet ved mødet er et ønske om en integreret 18-750 watt DC-motor med et omdrejningstal på 20-120 Rpm, og da motionsmaskinerne også henvender sig til det nordamerikanske marked – var kravet også at komponenterne var UL-godkendte.

I tæt samarbejde med kunden gennemgår vi de forskellige muligheder og begrænsninger der er i forhold til dimensioner på fitnessmaskinerne.

Efter en række test og tilpasninger i forbindelse med ændringer af kravsspecifikationer, ender vi op med en optimal løsning som blandt andet omfatter en 360 W IP65 DC-motor på 90 rpm / 360 W med integreret motorstyring.

Fitnessmaskinerne er til udendørs brug, og vi benyttede derfor rustfri gear, samt ekstra beskyttelse af encoderen.

Efter endelige test og nødvendige godkendelser, blev fitnessmaskinerne sat i produktion, og er i dag at finde over det meste af verden, hvor maskinerne på samme måde som dem der benytter dem – presses til det yderste dag efter dag.

Se flere referencer

Vil du også opleve kort vej til succes på dit næste projekt?

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook