Fødevareproduktion

Dansk fødevarevirksomhed opnår stor besparelse og mindre nedetid i produktionen.

En dansk fødevarevirksomhed havde et årligt forbrug på 250 stk. af en bestemt sugekop. Slidstyrken var ikke imponerende og de samlede omkostninger til dele, udskiftning og nedetid var blevet for høje – virksomheden så derfor klare muligheder i at opgradere.

Kravene til den nye sugekop var enkle:

  • Den skulle være billigere end den nuværende
  • Materialet skulle være EC/FDA godkendt
  • Leveringstiden skulle være 2-3 uger fra bestilling

Bondy stod for fremstilling af værktøj og prototyper af den nye sugekop, og i tæt samarbejde med virksomheden blev sugekoppen testet og godkendt, mens man i Bondys leverandørnetværk fandt en nordisk gummifabrikant, der stod for produktion af prototypen.

“Forbruget af sugekopper blev reduceret fra 250 til 150 stk. årligt, og så desuden en prisnedgang på sugekoppen, som frigjorde væsentlige ressourcer i budgettet.”

Den endelige test viste meget positive resultater, som f.eks. at forbruget af sugekopper blev reduceret fra 250 til 150 stk. årligt, og så desuden en prisnedgang på sugekoppen, som frigjorde væsentlige ressourcer i budgettet.

Udover en billigere stykpris har sugekoppen den fordel, at omkostninger til udskiftning og nedetid er reduceret betydeligt.

Med Bondys hjælp har virksomheden frigjort plads i budgettet, som kan bruges på andre og mere spændende ting.

Læs mere om Bondy i fødevareindustrien

Vil du også opleve kort vej til succes i jeres fødevareproduktion?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at opnå besparelser på detekterbare komponenter - og samtidig skabe en mere effektiv produktionslinje i din fødevarevirksomhed.

Kontakt os uforpligtende for at få indblik i vores mere end 75 års erfaring inden for komponenter og løsninger til den danske fødevareindustri.

Ring til os på 70 15 14 14

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook