Eltronic

Eltronic i Midtjylland har med deres løfteåg til vindmølleindustrien, sat nye standarder i branchen. Bondy leverer de elektriske aktuatorer, der sidder på Eltronics løfteåg.

Eltronic i Midtjylland har med deres løfteåg til vindmølleindustrien sat nye standarder i branchen. Deres innovative tilgang har gjort, at producenter af offshore-vindmøller sikkert og præcist kan montere vinger i højere vindhastigheder end tidligere. Det giver værdi til den danske industri og styrker Danmarks konkurrenceevne og image.

Bondy leverer de elektriske aktuatorer, der sidder på Eltronics løfteåg og har siden starten af projekterne bidraget med tekniske beregninger, dimensionering og vejledning til overfladebehandling.

“Bondy har flere gange vist sig at være en samarbejdspartner, der går ekstra langt for at projektet når i mål på den mest optimale måde.”

Johan Hasseriis
Manager HI Operation Engineering Eltronic

Det første løfteåg, der blev produceret, skulle hjælpe med installationen af 4MW landvindmøller og projektet udviklede sig senere til at inkludere løfteåg til 7MW offshore-vindmøller. Bondy er i dag leverandør på projektet, der kører på højtryk på land, i vand og… i luften.

Se flere referencer

Vil du også opleve kort vej til succes med dit næste projekt?

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Ring til os på telefon 70 15 14 14

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook