Håndtering af salater og krydderurter i tynde cellofanposer

De tynde cellofanposer i supermarkedet med salater og friske krydderurter er nogle gange lige så skrøbelige som deres indhold. Samtidig vinder nye typer miljøvenlige cellofanposer frem, som er fremstillet af biologisk nedbrydelige og genanvendelige materialer.

Fælles for dem alle er, at de skal håndteres og pakkes med omtanke hos producenten, for jo tyndere en pose er, jo nemmere kan den blive suget ind og blive beskadiget af sugekoppen – hvilket resulterer i driftstop, samt indhold og emballage der skal kasseres.

Løsningen er sugekopper, der giver maksimal tæthed mellem læben og cellofanposen ved lavt vakuumniveau.

Til dette formål har vi specialudviklede sugekopper med bløde, fleksible læber, som tætner og holder grebet uanset overfladestruktur og form – og uden at beskadige cellofanposerne og indholdet.

Download vores miniguide: Vælg den rigtige sugekop til posehåndtering

Kontakt mig gerne direkte for hjælp til produktionsoptimering i jeres fødevareproduktion.

Se vores produktionsoptimering