Ny magnet løfter produktionen og sænker behovet for vedligeholdelse

Med en sikkerhedsfaktor på 3, en løftekraft på 100 kg, kort cyklustid, MEGET lille energiforbrug og stort set vedligeholdsfri - er efterspørgslen allerede stor på de nye MRP-100NK magneter fra Ixtur til brug i mange forskellige håndterings situationer.

Ixtur MRP 100NK magnet

MRP-100NK er en ny effektiv håndteringsmagnet fra Ixtur i Finland, som er udviklet til løft og håndtering af både runde og flade emner. Ixturs magneter adskiller sig fra andre løftemagneter ved at være trykluftdrevet – og dermed ikke styret af en el-spole som ved andre gængse magneter på markedet. Det giver Ixtur magneterne en uovertruffen simpel, stærk og pålidelig konstruktion – og med ekstrem lav restmagnetisme.

Ixtur MRP 100NK magnet

Da Ixtur magneterne udelukkende benytter trykluft til at holde og slippe emnet, betyder det i praksis, at magneterne ikke vil tabe/slippe emnet hvis ‘energikilden’ forsvinder, men blot forbliver i den ON eller OFF position de er i – uden at miste holdekraft.

Download brochure

Med en sikkerhedsfaktor på 3, en løftekraft på 100 kg, kort cyklustid, MEGET lille energiforbrug og stort set vedligeholdsfri – er efterspørgslen allerede stor på de nye MRP-100NK magneter fra Ixtur til brug i mange forskellige håndterings situationer.

Jeg kan hjælpe dig med at løfte din produktion

Klaus A. Rasmussen

Produktchef, Bondy Håndtering

Hent vores brochure, specifikationer m.m. – og se et udvalg af vores magneter til robotgribere, løftere, kraner og gaffeltrucks via linket:

Se et udvalg af vores magneter

Få flere nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook