Gear og gearmotorer

Gearløsninger med lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger.

Gear

Gear og gearmotorer til alle typer opgaver og brancher

Vores alsidige gearprogram finder typisk anvendelse i den krævende del af industrien, hvor der lægges vægt på stor produktionssikkerhed, høj virkningsgrad, lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger samt fødevaregodkendte komponenter.

Transtecno gearmotorer

Transtecno gear

Transtecno er en italiensk producent af gearmotorer af høj kvalitet, som fremstiller tekniske løsninger til en bred vifte af industrier.

Download katalog

ZD-motor gear

ZD-motor leverer gear/motorkombinationer med både AC og DC motorer, samt gearløsninger som tandhjulsgear, snekkegear og planetgear.

Download katalog
MT snekkegear

MT gear

MT er en italiensk producent af snekkegear og udmærker sig ved at kunne lave specielle kundetilpasninger.

Download katalog
Reuss planetgear

Reuss planetgear

Reuss kompakte planetgear er designet til de forskellige motorer og leveres i et utal af udvekslinger med standardaksler eller efter kundens ønske. Gearene har høj virkningsgrad, et lavt friktionsmoment og er i øvrigt i stand til at overføre høje momenter i forhold til størrelsen.

Download katalog

Standard gear eller specialtilpassede gearløsninger

Hos Bondy leverer vi dagligt gear til brancher rundt omkring i Danmark. Med vores assistance er du garanteret det rette produkt til opgaven, uanset hvilken branche du arbejder i – fødevarebranchen, landbrug, offshore eller lignende.

Søger du specielle tætninger, smøremiddel eller overfladebehandling af gearet vurderer vi det sammen med dig, så du ender op med det rigtige produkt første gang.