Aktuatorer

Aktuatorer til at løfte, sænke, skubbe eller trække en last.

Aktuatorer

Aktuatorer fra simple løfteanordninger til komplekse anordninger

Bondy’s spindelgear – aktuatorer – er løsningen hvis du har behov for at løfte, sænke, skubbe eller trække en last. Produktet finder også anvendelse i forbindelse med positionering. Gennem tiden har vi løst et utal af opgaver med disse produktserier.

Applikationerne strækker sig fra simple løfteanordninger til komplicerede forbundne donkraft enheder til løft af fx. teaterscener. I papirindustrien anvendes spindelgear ofte til positionering af knive, løft af ruller mv.

Produktet finder også anvendelse i opgaver hvor man ønsker et alternativ til en hydrauliskcylinder, fx til løfteborde og lign. rettet mod fødevare- eller medicinalindustrien. Til disse industrier tilbyder vi donkraft og spindelgear i rustfrit stål.

Dings aktuatorer

Dings aktuatorer

Dings lineærer aktuatorer er lette at anvende, er hurtige, kraftfulde – og leverer præcis positionering hver gang. Eksterne komponenter kan reduceres i applikationen og den har høj positionering, så brug af encodere er ikke nødvendigt.

Download katalog
Commex aktuatorer

Commex aktuatorer

Commex/UNUS aktuatorer findes i et bredt udvalg med et utal af moment- og spændingsområder, og dækker lasteevner fra 150N til 7000N. Aktuatorerne kan leveres med forskellige gear samt feedback.

Download katalog

Løft fra få gram

Serierne består af et omfattende program med ydelser fra nogle få N. og op til 7000 N. Vi fremstiller spindelgear-donkrafterne med både traditionelt trapezspindel og med kugleskrue. Er der særlige behov, så tilpasser vi produktet til din opgave, ligesom vi har stor erfaring med at køre enheder synkront via elektronik.

Med Bondy som samarbejdspartner får du adgang til indgående kendskab og know-how om både dimensionering, overfladebehandling og lignende.
Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at opfylde dine ønsker – vores produktspecialister har mange års erfaring og hjælper dig med at vælge det rette produkt til din opgave.