Hiwin skinneføringer klar til levering fra vores eget lager

Endnu en sending indeholdende 840 meter Hiwin skinneføringer og 2.900 Hiwin føringsvogne ankom i morges til vores lager på Sjælland.

Hiwin skinneføringer fra Bondy A/S eget lager i Danmark

En del af Hiwin skinneføringerne bliver de kommende dage skåret og bearbejdet på vores eget værksted efter kundernes specifikationer. Resten af Hiwin skinneføringerne indgår som supplement på vores eget lager af skinneføringer og føringsvogne – som altid sikrer vores kunder i Danmark og resten af Norden, hurtig og direkte levering af Hiwin skinneføringer.

Siden 1960’erne har Bondy A/S leveret lineære komponenter som skinneføringer, aksler og spindler til den danske industri. Det har givet os en uovertruffen erfaring og know-how som vi gerne deler ud af. For vi ved lige så godt som vores kunder – at skinneføringer og føringsvogne i sig selv, ikke løser opgaverne når de pakkes ud af emballagen.

Hiwin skinneføringer og føringsvogne fra Bondy A/S eget lager i Danmark

Bondy A/S hjælper dig med at klarlægge fordele og ulemper ved de forskellige producenters skinneføringer til den aktuelle opgave, ikke blot nu og her – men også den langsigtede. Det er f.eks. fremtidige leveringstider fra producenten ved udvidelse af produktionslinje eller udskiftning af sliddele, forenelighed og kompatibilitet med andre applikationer ved produktionslinjen, samt kvalitet, pålidelighed og levetid m.m.

Få kompetent teknisk support og sparring til Hiwin skinneføringer, samt hurtig og direkte levering af Hiwin skinneføringer fra vores eget lager på Sjælland – vi er altid fast lagerførende med minimum 2-3000 meter Hiwin skinneføringer, og 4-5000 Hiwin føringsvogne.

Hiwin skinneføringer

Kontakt mig for bestilling og hjælp til skinneføringer

Flemming Hansen

Produktchef, Lineærteknik – Bondy A/S

Telefon: (+45) 44 83 08 01
E-mail: fha@bondy.dk