Grib morgendagens produktions- og håndteringsteknologi

Robotteknologi højner konkurrenceevnen og skaber større indtjening.

Kan ny robotteknologi i danske produktionsvirksomheder tage kampen op, mod den globale konkurrence fra udenlandsk billig arbejdskraft?

Ja – med avanceret automation og nyeste robotteknologi, kan danske virksomheder med en nem og hurtig implementeringsproces øge produktiviteten, sænke salgspriserne og få større indtjening.

Vi har en række stærke succeshistorier fra den danske industri, hvor Bondy har hjulpet små og store produktionsvirksomheder sikkert og trygt igennem de ukendte faktorer og variabler, der er så afgørende for, at virksomheden også i praksis har kunnet bruge robotteknologi til at højne konkurrenceevne og skabe større indtjening via avancerede automationsløsninger.

Grib chancen for at opleve morgendagens produktions- og håndteringsteknologi fra blandt andet Bondy – ved ‘Robotbrag 2019’ den 14. november hos Teknologisk Institut i Odense, hvor vi viser et udvalgt af vores ‘End of arm tooling’ (EOAT) løsninger til den nyeste robotteknologi.

Har du ikke mulighed for at møde op i Odense til ‘Robotbrag 2019’ – så ring til os på telefon (+45) 70 15 14 14 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med smart teknologi og automationsløsninger i produktionen.

Se vores robotgribere
13/11/2019

Kontakt os for bestilling og spørgsmål

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook