Den perfekte opskrift på jordbærtærte til din virksomhed

Sådan laver du dejlige jordbærkager fuldautomatisk (uden at løfte en finger)

Den perfekte opskrift på jordbærtærte til din virksomhed (uden at løfte en finger)

Er der noget bedre på en varm sommerdag end en klassisk jordbærkage med sød, blød og saftig mazarinbund – smurt med et tykt lag mørk chokolade og derefter toppet med lækker vaniljecreme – dækket med søde danske sommerjordbær.

Sådan laver du dejlige jordbærkager fuldautomatisk:

  1. Tag en fødevaregodkendt Kenos® Sack vakuumgriber fra Piab, og lad den ubesværet og fuldautomatisk lave alt det tunge arbejde med at løfte, håndtere og tømme sækkene med sukker og mel ned i en stor skål der bruges som afsenderstation.
  2. Derefter lader du en piFLOW®p SMART vakuumtransportør som er godkendt til fødevarekontakt – transportere alle de tørre ingredienser over i en mixer – hvor mælk, piskefløde, æggeblommer, smør, marcipan samt de andre lækre ingredienser til den sprøde bund på jordbærkagen blandes sammen.
  3. Bunden bages i ovnene til de er færdige (sprøde uden på og saftige/bløde inden i) og herefter sørger piCOBOT® robotgriber med en Bakery sugekop (B-BL) for, at kagebundene nænsomt og uden at lave mærker – flyttes til transportbåndet i produktionen. For at optimere produktionen, har en Mini Cobot robotgriber (MCG) allerede sørget for, at en papbund står klar til hver eneste jordbærkage på båndet.
  4. Uden at ødelægge eller efterlade mærker i jordbærrene, sørger en anden piCOBOT® robotgriber monteret med en piSOFTGRIP® nu for, at dække hele kagen med med de lækreste søde danske sommerjordbær.

Vi tager jordbærtærte med til dig!

Den perfekte opskrift på jordbærtærte

Når alt kommer til alt, er vi nok ikke de bedste til at bage jordbærkager, men hvis du fortæller os, hvilke ingredienser der skal tilsættes i din fødevareproduktion, så kan vi hjælpe med fuldautomatisk intelligent dosering – og automatisering af hele eller dele af din fødevareproduktion.

Som lovet i overskriften – behøver du ikke løfte en finger – for vi tager gerne en frisk jordbærtærte med til dig på næste kundemøde.

Book uforpligtende kundebesøg nu

Eller ring til os på telefon 70 15 14 14

Opskrift jordbærtærte produktion og automation

Kontakt os for bestilling og spørgsmål

Vi sidder klar til at hjælpe dig - før, under og efter dit næste projekt.

Find din personlige rådgiver her

Få nyheder, inspiration samt tips og tricks fra Bondy

Få nyt fra Bondy på LinkedIn

Få nyt fra Bondy på Facebook